vrijdag 29 juli 2011

8 to see

Deze films volgen elkaar op valt onder de genre famillie, drama, western, romantiek

Veel kijkplezier toegewenst

1 Love Comes Softly

Verenigde Staten Romantiek / Western 88 minuten

geregisseerd door Michael Landon Jr.
met Katherine Heigl, Dale Midkiff en Skye McCole Bartusiak

Een jonge vrouw die pas weduwe is geworden en een jonge man die pas zijn vrouw verloren heeft, proberen samen een nieuw bestaan op te bouwen in het wilde westen anno 1800.

2 Love's Enduring Promise

Verenigde Staten Drama / Romantiek 120 minuten

geregisseerd door Michael Landon Jr.
met January Jones, Logan Bartholomew en Mackenzie Astin

Nadat Clark Davis een zwaar ongeluk heeft gehad, kan hij zijn boerderij niet meer runnen. Zijn vrouw Marty en dochter Missie besluiten om zelf het boerenwerk te doen, waarbij zij hulp krijgen van Nathan, een knappe jonge vreemdeling. Missie voelt zich aangetrokken tot Nathan, maar ondertussen probeert ook Grant Thomas, een ingenieur bij de spoorweg, haar het hof te maken.

3 Love's Long Journey

Verenigde Staten Drama / Western 88 minuten

geregisseerd door Michael Landon Jr.
met Erin Cottrell, Logan Bartholomew en William Morgan Sheppard

Na alle plannen en de dromen, waren Missie en Willie LaHaye eindelijk op weg naar het Westen met hun wagen. Missie verlaat daarmee het prairiehuis van Clark en Marty Davis en raakt tijdens de reis in tweestrijd. Wil ze zo graag toegeven aan dit nieuwe avontuur dat ze haar ouders wellicht nooit meer zal zien?....

4 Love's Abiding Joy

Verenigde Staten Drama / Western 87 minuten

geregisseerd door Michael Landon Jr.
met Erin Cottrell, Logan Bartholomew en Dale Midkiff

Missie LaHaye en haar man hebben zich gevestigd in een grensstaat. Nu de spoorweg ook is uitgebreid tot in de afgelegen gebieden, kunnen Clark en Marty Davis eindelijk hun dochter bezoeken per trein. Helaas wordt dit blijde weerzien overschaduwd door een tragedie.

5 Love's Unending Legacy

Verenigde Staten Drama / Romantiek 90 minuten

geregisseerd door Mark Griffiths
met Erin Cottrell, Dale Midkiff en Victor Browne

In dit vervolg op Love's Long Journey heeft Missie LaHaye (Erin Cottrell) het bepaald niet makkelijk. Enkele jaren geleden is haar man Willie gestorven en Missie is niet in staat om het zware werk op hun ranch alleen uit te voeren. Samen met haar zoon Maddie vertrekt zij daarom uit Tettsford Junction, om bij haar vader Clark Davis (Dale Midkiff) te gaan wonen.

6. Love's Unfolding Dream -Romanian subtitle

7 Love Takes Wing

Verenigde Staten Drama / Western 88 minuten

geregisseerd door Lou Diamond Phillips
met Sarah Jones, Haylie Duff en Jordan Bridges

Nog treurend door het overlijden van haar man, komt Dr. Belinda Simpson in het kleine stadje Sikeston om er te werken als huisarts. Ze ontdekt dat veel inwoners, inclusief de kinderen van een weeshuis, lijden aan een mysterieuze ziekte die in een aantal gevallen tot de dood leidde. Al snel groeit het geheel Belinda boven het hoofd, ondanks steun van haar beste vriendin Annie, en Lee, de smid van de stad. De inwoners van het stadje hebben niet zoveel vertrouwen in Belinda, vooral omdat ze een vrouw is. Bovendien willen de meeste mensen niet dat zij de weeskinderen helpt die zij zien als bron van het infecteren van de rest van de stad. Het liefst zouden ze zien dat het weeshuis zou worden gesloten. Belinda moet vertrouwen op haar eigen kunnen, haar vrienden en haar geloof om het juiste te doen.

8. Love Finds A Home Romanian subtitle

Verenigde Staten Western / Familie 88 minuten

geregisseerd door David S. Cass Sr.
met Haylie Duff, Sarah Jones en Patty Duke

Vrouwelijke dokters zijn een rariteit in het Oude Westen, maar Belinda heeft voor zichzelf voor een stevige plaats gezorgd in een kleine, hechte gemeenschap in Missouri. Haar beste vriendin, Annie, staat op het punt om te bevallen en Belinda heeft besloten om Annie en de baby gedurende de zwangerschap op te volgen. En voor een vrouw voor wie de wetenschap altijd op de eerste plaats komt, is Annie's volkse moeder Maria niet de gemakkelijkste persoon om mee samen te werken. De ervaren kinderverzorgster Maria vertrouwt liever op homeopatische behandelingen, dan het advies op te volgen van artsen. Zodoende zijn deze twee vrouwen het grondig oneens over hoe de zwangerschap te behandelen.

Deze films volgen elkaar op valt onder de genre famillie, drama, western, romantiek

Veel kijkplezier toegewenst

Geen opmerkingen:

Een reactie posten